ON4OS

Koninklijke Unie van de Belgische Zendamateurs vzw – Sectie Oostende

CW QSO-party op 145,400 MHz

Wie het seinen met de morsesleutel wat wil bijschaven maar ook wie de techniek aanleert en al een kleine basis heeft is van harte welkom om deel te nemen aan de CW QSO Party op de 2m-band.
De CW QSO Party staat onder leiding van Aimé, ON4AIM en gaat door op de Oostendse clubfrequentie 145,400 MHz en start iedere woensdagavond omstreeks 19.20 u.
Aimé heeft op WhatsApp een groep aangemaakt (‘Cw qso-party 145,400’) voor iedereen die wil deelnemen en op de hoogte wil gehouden worden. Even voor aanvang stuurt Aimé naar iedereen in de groep nog een reminder.
Net als tijdens de Oostendse vriendenronde wordt de morse-training op de 70 cm-repeater (439,300 MHz) uitgezonden, zodat verre stations ook de mogelijkheid hebben om mee te oefenen. Tevens is het ook mogelijk om mee te volgen via Echolink van deze repeater.
Geïnteresseerden kunnen HIER een formulier sturen naar Aimé om toegevoegd te worden tot de WhatsApp-groep (zie ook foto’s hieronder).
Heb je geen WhatsApp, geen probleem. Sinds deze week werd er ook een mailinglist in gebruik genomen voor de CW-liefhebbers. Stuur een mail naar morse@uba-ost.be om toegevoegd te worden tot de lijst.

Geef een reactie

ON4OS © 2018 Frontier Theme