ON4OS

Koninklijke Unie van de Belgische Zendamateurs vzw – Sectie Oostende

HAREC-lessen

Harec vergunning / B-attest zendvergunning

Lesgever: Willy ON7BZ

De lessen zijn momenteel al enkele maanden bezig deze gaan telkens door de zondag van 09u00 tot 12u00
Voor wie is dit nodig? Eigenlijk kan iedereen dit gebruiken die op weg is naar het behalen van zijn/haar HAREC licentie! Wetende dat Willy reeds 20 jaar ervaring heeft in het opleiden van UBA leden tot HAREC geslaagden.
Willy weet dus waar hij over praat, hij maakt gebruik van het HAREC handboek van de UBA maar geeft er een eigen draai aan en staat stil bij de punten die er echt toe doen, zelf punten die zeer interessant zijn en die nauwelijks of niet aan bod komen in het boek. Kortom je steekt er heel wat op. Nu ben je verplicht om HAREC lessen te volgen? Neen, maar een goeie voorbereiding kan wonderen doen!

Als je een technische achtergrond hebt, een wiskundige knobbel bent en goed bent in zelfstudie dan kan je gerust een poging wagen. Als je er klaar voor bent maak je een afspraak bij het BIPT en als alles goed gaat dan slaag je voor het examen. Heb je lang lang geleden eens je formules, bewerkingen, cosinussen, sinussen, de wet van het vermogen, de wet van ohm geleerd en ken je deze nog helemaal van buiten? Dan is dit zeker niet genoeg om je harec te behalen. Er komt heel wat meer bij kijken!

Het handboek kan je bekomen in onze sectie. Voor meer info kun je gerust mailen naar bestuur@uba-ost.be

Geef een reactie

ON4OS © 2018 Frontier Theme