ON4OS

Koninklijke Unie van de Belgische Zendamateurs vzw – Sectie Oostende

ILLW 2015

Naar jaarlijkse gewoonte nodig ik jullie opnieuw van harte uit op het Internationaal Lighthouse & Lightship Weekend van 2015. Dit gaat door op 15 en 16 augustus.
Onder het motto “Deelnemen is belangrijker dan winnen” (ook al is het ILLW niet echt een contest) doen we dit jaar mee voor ons plezier en drijven we de contestsfeer een beetje de verte in. We trachtten de nieuwere leden wat meer aan de zender te laten komen, al dan niet met assistentie van de wat meer ervaren leden.
Dit jaar doen we opnieuw mee vanaf de basis van de Koninklijke Marine Kadetten te Oostende. We kregen de bunker tot beschikking gesteld net zoals in 2013. Wil je eens binnenspringen? Doe dat gerust! Meer informatie over de exacte locatie volgt later. Wil je komen als operator of logger? Schrijf je dan in op volgend formulier: http://goo.gl/forms/bPywUg1gtp
OPGEPAST: alles is dit jaar gedigitaliseerd, geen gerotzooi meer met mails en dergelijke. We vragen dan ook dat iedereen het formulier invult en zich niet inschrijft via mail. Dit heeft als voordeel dat ook het schema met de planning van de uren digitaal geraadpleegd zal kunnen worden en u altijd beschikt over de meest recente versie.
Bij verdere vragen kunnen jullie terecht bij het bestuur.
Hopend op een massale reactie wachten we graag jullie inschrijvingen af!
Beste 73′
Yentel – ON3YH

Geef een reactie

ON4OS © 2018 Frontier Theme