ON4OS

Koninklijke Unie van de Belgische Zendamateurs vzw – Sectie Oostende

Opendeurdag 2015

Beste leden,
op zaterdag 26 september van 13u tot 18u houden we onze jaarlijkse opendeurdag in de shack. Dit maal terug in samenwerking met de cultuurraad van Oostende. Op die dag houden namelijk zoveel mogelijk Oostendse verenigingen een opendeurdag in hun eigen lokaal of organiseren een activiteit in CC De Post.

We zoeken hiervoor nog wat mensen die iets van hun kennis willen tonen aan het “publiek”. Enkele voorbeelden van activiteiten die we nu al hebben zijn het tentoonstellen van B-EARS Go-Kits (ON4AIM & ON3YH), een voorbeeld van een ON3-les (ON4RK) en een voorbeeld van een CW-les (??).

Heeft u ook iets dat u wilt tentoon stellen? Een map QSL kaarten? U bevindingen over digitale modes delen? Het kan allemaal, laat gerust iets weten via mail naar bestuur@uba-ost.be

De opendeurdag is, zoals elk jaar, een perfect moment om nog eens binnen te springen in de club, en misschien iemand mee te brengen die interesse heeft in onze hobby of dergelijke, zo kunnen we samen onze hobby in leven houden. Met andere woorden, spring gerust binnen om al die bekende gezichten nog eens “in de visu” aan te spreken!

Hoe onze opendeurdag er vorig jaar aan toe ging? Dat kunt u hier bekijken! http://album.on4os.be/index.php?/category/50

Hopelijk tot dan!
Met vriendelijke groeten, Beste 73′
Yentel Hollebeke – ON3YH

Geef een reactie

ON4OS © 2018 Frontier Theme