ON4OS

Koninklijke Unie van de Belgische Zendamateurs vzw – Sectie Oostende

Raspberry Pi – De langverwachte groepsbestelling!

Beste Radioamateur of sympathisant,

Wie op een vrijdag eens iets kwam drinken of regelmatig een bezoekje brengt aan onze website, zag deze geregeld al eens passeren: de Raspberry Pi!

Dit is een kleine maar krachtige mini-computer. Deze computer kan het project waar u al zo lang aan denkt mogelijk maken!
Een licht aan en uit laten gaan via uw smartphone, een webserver, de sturing van een rolluik, uw garagepoort, het sturen van een rotor, een multimediaspeler van uw tv maken, … of wilt u een hele andere toer op? Het kan!

Meer informatie over de Raspberry Pi is hier te vinden: http://www.raspberrypi.org/faqs

Daar veel mensen geïnteresseerd zijn in deze prachtige computer heb ik besloten een groepsaankoop in te richten. Deze zal besteld worden bij Kiwi Electronics in Nederland.

Volgende producten kunnen besteld worden. Dit zijn de basis producten die u nodig heeft om van start te gaan.
Wil je toch iets anders bestellen bij Kiwi Electronics? Geen probleem, stuur me de link door bij uw bestelling en ik plaats het op de bestelbon!

Deze bestelling zal rond het einde van februari geplaatst worden.

Deze producten staan momenteel op de bestelbon:

OPGELET: De Raspberry Pi en de kits die besteld kunnen worden bevatten GEEN voeding of SD kaart, deze zijn noodzakelijk voor het gebruiken van uw Raspberry Pi!
De bestelbon kunt u hier raadplegen: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AuKK9tOE57YNdEw3SVJtZ0FFcTFCY2hmZGRFNU52aWc&usp=sharing

Bestellen kan via mail naar yentel.hollebeke@gmail.com
Gelieve deze gegevens te vermelden:

  • Uw callsign
  • Uw naam
  • De producten die u wenst te bestellen (MET eventueel welke case u wenst bij de kits, te kiezen onder opties op de pagina van het product)
  • Eventuele extra’s MET link naar het exacte product

Alle personen die deelnemen aan deze bestelling zullen op de hoogte gehouden worden over de status en de aankomst van de bestelling.

De producten die besteld werden kunt u afhalen (of laten afhalen mits u mij via mail verwittigd wie dit zal doen in uw plaats) gedurende de vrijdag avond of zondag morgen in UBA sectie OST. Nieuwpoortsesteenweg 122 8400 Oostende.

Voor een snelle afhandeling vragen wij u zo snel mogelijk het bedrag te storten op:

Rekening nummer: BE46 9730 2423 0836        BIC: ARSPBE22      Vermelding: RPI + uw Callsign (of naam)

Geef een reactie

ON4OS © 2018 Frontier Theme