ON4OS

Koninklijke Unie van de Belgische Zendamateurs vzw – Sectie Oostende

Velddag op 7 en 8 september

Op zaterdag 7 en zondag 8 september doet sectie OST mee met de velddag.
Wie heeft zin om mee te helpen met het opbouwen van de tent en plaatsen van antennes, zender, enz… Of om te zenden/loggen tijdens de 24u dat we actief willen zijn? Na de contest ruimen we alles uiteraard terug op (afbreken van al ons materiaal dat we terug in het clublokaal plaatsen).
Locatie van de velddag is op de verhoogde talud (naast de wielerpiste ‘Schorredroom’). Dit is op het domein van sportpark De Schorre, en op amper enkele minuten wandelafstand van ons clublokaal. De velddag start op zat. 7 september om 15u local time en duurt 24 uur.
We doen mee met de 24 uur ‘restricted’ wat inhoudt dat we QRV zijn op 40, 80 en 160m.
Ronny ON4RK, Luc ON7DQ en Peter ON5US hebben onlangs enkele antennes van de club getest waarbij de antennes voor 40, 80 en 160 goed zijn bevonden. We zouden 2 masten plaatsen (niet de grote Proximus-mast), waarop we antennes plaatsen voor de 3 banden. Mits wat hulp om op te stellen moet dit zeker lukken in de VM.
Geïnteresseerden (opbouw, afbraak, zenden, loggen) vragen we vriendelijk om onderstaand formulier in te vullen, zodat we deze aktiviteit zo vlot mogelijk kunnen organiseren.
Lets get active!!!

Geef een reactie

ON4OS © 2018 Frontier Theme