ON4OS

Koninklijke Unie van de Belgische Zendamateurs vzw – Sectie Oostende

Webserver upgrade!

verhuis

Zoals velen al reeds gemerkt hebben werd de site steeds trager. Ook onze opslagplaats op de webservers van one.com begon stilaan zijn limiet te bereiken. Daarom hebben we beslist om te verhuizen naar een grotere en betere webserver. De website zelf is nu verplaatst naar Neostrada. In de loop van deze week zal ook het adres uba-ost.be verhuisd worden naar deze host.

Bij een verhuis hoort natuurlijk wat downtime. Dit wilt zeggen dat het op sommige momenten moeilijk zal zijn om de website te bereiken. Graag wil ik ook melden dat de emailadressen bestuur en ledeninfo wat haperingen kunnen ervaren.

We verwachten dat deze bugs tegen woensdag zijn verholpen. Tegen die tijd zal alles terug helemaal werken. Ook zal de site vanaf dan niet alleen bereikbaar zijn via uba-ost.be maar ook op ON4OS.be.

Indien u het bestuur dringend moet contacteren maar de mailserver is net aan het verhuizen en daarom krijgt u een error, dan kunt u steeds uw mail sturen naar mij. Ik zal zorgen dat deze mail bij de juiste persoon/personen terecht komt.

We hopen zo jullie voldoende te hebben geïnformeerd.

73′ Yentel – ON3YH

Geef een reactie

ON4OS © 2018 Frontier Theme